Kabupatèn Brebes: Béda antara owahan

244 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
== Pamaréntahan ==
Pamaréntahan wonten ing kabupaten Brebes dilaksanakaken dening Pemerintah Daerah kaliyan Dewan Perwakilan Rakyat Daerah (DPRD) miturut asas desentralisali, yaiku seserahan wewenang saking pemerintah pusat kanggo Daérah Otonom ing UU No. 22 Tahun [[1999]].<ref>{{id}}[http://www.brebeskab.go.id/content/view/278/130 Kabupaten Brebes]</ref>
 
 
 
 
=== Perwakilan ===
| 4 Kursi
| 8 %
|-
 
| [[Gambar:Ppp-logo.jpg|50px]]
 
| 4 Kursi
| 8 %
|-
| [[Gambar:Gerindra.jpg|50px]]
| 2 Kursi
| 4 %
|-
| [[Gambar:HANURA.jpg|50px]]
| 1 Kursi
| 2 %
|-
| [[Gambar:Logo PDK.jpg|50px]]
| 1 Kursi
| 2 %
|-
! '''Total'''
! 50 Kursi
! 100 %
|}
 
== Lambang dhaérah ==
6.047

besutan