Kabupatèn Brebes: Béda antara owahan

405 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| 2012-2017
|-
 
 
== Sarana kesehatan ==
 
Ora namung ''pusat kesehatan masyarakat'' ([[puskesmas]]) kang sumebar ning ibukota kecamatan sarta desa, uga ana rumah sakit kang dikelola dening pamerintah lan swasta yaiku :
 
* [[RSUD Brebes]], Jl. Jend. Sudirman No. 80 [[Kota Brebes]]
* [[RSUD Bumiayu]], Jl. KH. Ahmad Dahlan, [[Bumiayu, Brebes|Bumiayu]]
* [[RSI Siti Asiyah]]. Jl. Raya Bumiayu, [[Bumiayu, Brebes|Bumiayu]]
 
== Panganan lan plesiran ==
6.047

besutan