Kabupatèn Brebes: Béda antara owahan

488 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
== Panganan lan plesiran ==
[[Gambar:Telorasin.jpg|thumb|250px|right|Endhog Asin, panganan khas Brebes]]
=== Panganan khas sarta wisata kuliner===
* [[Brambang]]
* [[Endhog asin]]
* [[Angleng singkong]]
* [[Bandeng pindang]]
* Sate kambing muda khas Brebes kang dibumboni kecap, brambang lan cabe rawit, kang sumebar ning pertigaan Tanjung, Kota Brebes, Ketanggungan lan Jatibarang.
* [[Rujak Belut]] Mak Ribut ning desa [[Cigedog, Kersana, Brebes|Cigedong]]
* Pusat telur asin asli Brebes lan oleh - oleh khas Brebes ning sadawane Jl. Jend. Sudirman [[Ketanggungan, Brebes|Ketanggungan]]
* [[Bandeng Presto Duri Lunak]] khas [[Brebes]], ''home industri'' masarakat Limbangan kabupaten Brebes
 
=== Plesir ===
6.047

besutan