Kenari (manuk): Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
# [[Kenari London Francy]], menika jinis kenari ingkang paling [[sepuh]] lan ugi sampun [[punah]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [5] Manuk jinis menika saé sanget wujudipun.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [[Wulu]] lan [[buntutipun]] werni semu [[emas]] lan hiasan warni [[cemeng]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari Fite Francy]],Manuk jinis menika nembé dipuntepang dèning [[masyarakat]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> miturut kapitadosan masyarakat jinis menika renkarnasi saking jinis kenari [[london francy]] ananging nggadhahi ukuran langkung [[alit]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Kanthi [[wulu]] ingkang [[alus]] lan [[buntutipun]] warna [[pethak]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [5] Dawanipun ugi boten langkung [[11]] cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
===Varietas Kenari ingkang dipunkembangaken===
* Kenari American Singer
* Kenari Belgian Fancy
* Kenari Border Fancy
* Kenari Color Bred
* Kenari Crested
* Kenari Fife Fancy
* Kenari Gloster Fancy
* Kenari Lizard
* Kenari Northern Dutch Frilled
* Kenari Norwich
* Kenari Parisian Frilled
* Kenari Red Factor
* Kenari Roller
* Kenari Spanish Timbrado
* Kenari Stafford
* Kenari Waterslager
* Kenari Yorkshire
* Kenari Scotch Fancy
 
===Varietas langka===
8.966

besutan