Musdah Mulia: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q591530 (translate me))
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Musdah Mulia.jpg|thumb|Sti Musdah Mulia]]
'''Siti Musdah Mulia''' utawi ingkang asring dipunsebat '''Musdah Mulia''' ingkang miyos wonten ing [[Bone]], [[Sulawesi Selatan]], tanggal [[3 Maret]] [[1958]]; ingkang yuswanipun sak punika 55 taun inggih punika salah satunggaling aktivis tiyang putri, paneliti, konselor, lan panulis ing bidhang keagamaan ([[Islam]]) ing [[Indonésia]].
5.490

besutan