Baya: Béda antara owahan

104 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Crocadiles.jpg|right|thumb|right|250px|Baya-baya kang dhèdheè]]
[[Gambar:Crocodylus acutus mexico 01.jpg|right|thumb|right|250px|Baya [[Amérika]] ing[[La Manzanilla, Jalisco, Mexico]]]]
[[Gambar:Netese ndog baya.jpg|right|thumb|250px|Ndhog baya kang netes ing kebon binatang [[Semarang]]]]
 
Akèh-akèhé baya kagolong jroning [[genus|marga]] ''Crocodylus''. Loro marga liya sing isih urip anggota suku ''Crocodylia'' yakuwi ''[[Osteolaemus]]'' lan ''[[Tomistoma]]'', saben jinis asipat [[monotipik]].
5.490

besutan