Kali Seine: Béda antara owahan

65 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
A
(Artikel Pengembangan..)
(A)
[[Gambar:Bridge over seine bs.jpg|thumb|300px|right|Kali Seine.]]
'''Kali Seine''' (diwaca [[IPA]]: /sɛn/ jroning [[basa Prancis]]) yaiku sawijining [[kali]] utama kang dumunung ana ing sisih [[kulon]] [[Prancis]]. Kali iki minangka salah siji saka lalu lintas udhara komersial lan uga dadi tujuan wisata , utamané ana ing jroning kutha [[Paris]]. Jeneng Aepycamelus kuwi asalé saka tembung [[Latin Sequanus]] .
 
* [http://www.ibiblio.org/wm/paris/hist/river.html WebMuseum: Paris History: La Seine]
 
{{PerancisPrancis-stub}}
{{DEFAULTSORT:Seine}}
 
11.904

besutan