Candhi Pawon: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Galeri: mbusak {{arkeologi-stub}}
(→‎Galeri: mbusak {{arkeologi-stub}})
{{Candi Buddha Indonesia}}
{{Candhi ing Jawa Tengah}}
{{arkeologi-stub}}
 
{{arkeologi-stub}}
 
11.904

besutan