Candhi Kalasan: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+ {{terjemah|Indonesia}})
{{br}}
 
Saliyané candhiCandhi Kalasan lanuga ndhuwe bangunan - bangunan pandukung lainé ana uga telu candhi cilik ing njaba bangunan candhi utawa kang awujud stupa.
 
== Deleng uga ==
11.904

besutan