Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
seka -> saka, namung satunggal tembung
(seka -> saka, namung satunggal tembung)
''Paramasastra'' iku ngèlmu [[tata basa]] lan [[sastra]], utamané [[Basa Jawa|basa Jawa]]. Wis akèh kitab kang nganggo irah-irahan "''Paramasastra''" kang dianggit déning sawetara pujangga. [[Tembung]] iki dijupuk saka ''parama'' (tata basa) lan ''sastra''. Tata basa Jawa akeh njupuk sekasaka [[Sansekerta]]. Tata basa iki katurunaké manèh déning [[Panini]]. Ing jaman Jawa anyar, [[Ranggawarsita]] uga gawé [[Serat Paramasastra Jawi]] kang umumé digunaaké saiki.
 
==Konsèpsi dhasar==
Naraguna anonim