Parembugan:Banggaladésa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+ 1)
Tidak ada ringkasan suntingan
:Inggih leres Mas {{ping|Cahyo Ramadhani}}. Lan langkung saé malih, punika sanès rékanan piyambak. Dados punika miturut sarana utawa sarat Wikipédia, namung ngrujuk kémawon, sanès ''original research''. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 5 November 2015 11.27 (UTC)
 
::Lanjeng punika badhé nrapaken '''banggala''' kemawon, inggih Pak {{ping|Meursault2004}}. Mangkih kula pindhahaken. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 5 November 2015 11.46 (UTC)
63.849

besutan