Dhadhu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Dadu dhumateng Dhadhu: miturut bausastra
(ejaan)
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Dadu dhumateng Dhadhu: miturut bausastra)
63.224

besutan