Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl
 
==Struktur basa==
Minangka alatsrana komunikasi, stukturstruktur basa Jawa katata jroning [[aksara]] lan [[tembung]] sing karangké dadi [[ukara]], kanthi migatèkaké paugeran kang gumathok miturut konsèpsi dhasar ing dhuwur. Kanggo milah struktur basa kanthi luwih jero dipigunakaké sawetara èlmu sing tansah dipatrapaké nalika nyinaunyinaoni basa, yakuwi antara liya:
* [[Widya aksara]] (''fonologi'')
* [[Widya tembung]] (''morfologi'')
Naraguna anonim