Maluku: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 31 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q5093 (translate me))
c (ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:<br />
| <br />712.479 &nbsp;km²
|-
| Dhaérah Tk. II<br />&nbsp;- Cacah:<br />
|}
 
'''Provinsi Maluku''' iku katata jroning 7 [[kabupatèn]] lan 1 kutha, [[ibukutha]]né yaikuya iku [[Ambon]].
 
== Daerah Tingkat II ==
* [http://www.malukuprov.go.id/ Situs resmi]
 
{{Stub}}
{{Maluku}}
{{Provinsi Indonesia}}
[[Kategori:Provinsi Indonesia]]
[[Kategori:Geografi Indonesia]]
 
 
{{Stub}}
18.000

besutan