Seniman: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 52 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q483501 (translate me))
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Gambar:Moore_Theatre_100_Years_-_Artis_03B.jpg|thumb|250px|contoh artis]]
'''Seniman''' utawa '''artis''' yaikuya iku [[ahli]] [[séni]], utawa wong kang nduweni bidang [[kérja]] ing dunia séni. Isa uga [[pényanyi]]; [[pémain film]]; [[pélukis]] lan sapanunggalane. <ref name="internet1"> {{id}}[http://artikata.com/arti-319655-artis.html artis] (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)</ref> naning karo mlakuning pérubahan [[zaman]], wong-wong awam biasa nyébut artis iku wong utawa hal kang ''[[diekspose]]'' ing [[media massa]], ananging anggépan iki kéliru. <ref name="internet2"> {{id}}[http://bahasa.kompasiana.com/2011/12/18/pergeseran-makna-kata-artis/ pergeseran makna artis] (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)</ref>
 
==Cathetan Sikil==
18.000

besutan