Drustajumena: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
{{kembangkan}}
'''Drustajumena''' utawa '''Drestadyumna''' yaikuya iku putrané [[Drupada|Prabu Drupada]] lan rayiné Dèwi [[Drupadi]]. Nalika perang [[Perang Bratayuda|Bratayuda]] satriya iki dadi [[senopati]]né [[Pandhawa]]. Drustajumena dadi satriya sing ngawonaké Resi [[Druna]].
 
{{Wayang-stub}}
 
[[Kategori:Paraga wayang]]
[[Kategori:Paraga Mahabharata]]
 
 
{{Wayang-stub}}
18.000

besutan