Perdu: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 71 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q42295 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Image:Shrub.JPG|thumb|200px|Gambar semak utawa perdu]]
 
'''Perdu''' utawa Semak yaikuya iku salah sawijining tandhuran kayu kang dibedhakake karo wit biasane amerga pange akeh lan dhuwure luwih endhep, biasane kurang saka 5-6 meter.<ref name="internet2"/> Akeh tandhuran kang arupa [[wit]] utawa perdu gumantung saka kahanan tukule. <ref name="internet2"/> Umume perdu duwe oyot tunggang lan urip nggerombol luwih sawit, pang, lan godhonge tukul nggerombol. <ref name="internet2"> {{id}}[http://www.sabrinaflora.com/?con=show_tnm&&ktg_id=KTG7 Sabrina flora] (dipunundhuh tanggal 16 februari 2013)</ref>
 
==Perdu mawa Wujud Struktural Botani==
* tengahe sedeng [[godhong]] panutup (30-70%)-buka-gosok<ref name="internet1"/>
* [[godhong]] jarang nutup (10-30%)-perdu dhuwur<ref name="internet1"/>
* Arang nutup (<10%)-semak dhuwur kabuka<ref name="internet1"> {{id}}[http://www.min-sukoharjo.sch.id/berita-119-klasifikasi-tumbuhan-sederhana.html Klasifikasi tumbuhan] (dipunundhuh tanggal 16 februari 2013)</ref>
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Tandhuran]]
[[Kategori:Flora]]
18.000

besutan