Telkomsel: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
{{Kembangkan}}
'''Telkomsel''' yaikuya iku salah siji parusahaan operator [[tilpun]] ing [[Indonesia]].
 
{{rintisan}}
18.000

besutan