Provinsi Cagliari: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 53 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q16149 (translate me))
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:Cagliari posizione.png|ka|200px|Lokasi Provinsi Cagliari ing Italia]]
'''Provinsi Cagliari''' minangka salah sawijining provinsi ing [[Italia]]. Provinsi iki jembaré 4.570 km&sup2nbsp;km². Gunggungé pedunung ana 543.310 jiwa ([[2001]]) lan kapadhetan 119 jiwa/km²². Provinsi iki kapérang dadi 71 komunitas. Provinsi iki dumunung ana ing region [[Sardinia]]. Kutha [[Cagliari]] minangka [[kutha]] kang paling gedhé ing provinsi ini.
 
== Komunitas wigati ==
== Pranala jaba ==
* [http://www.provincia.cagliari.it Situs resmi]
 
 
{{Sardinia}}
{{Italia}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Provinsi Italia]]
 
 
{{geo-stub}}
18.000

besutan