Paraceratherium: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (Bot: Migrasi 5 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q311212)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
}}
 
'''Paraceratherium''' yaikuya iku salah sawijining jinis dinosaurus sing urip nalika jaman pungkasan. Jeneng liyane yaikuya iku 'Baluchitherium'. Kewan iki diprakirakake urip ing antarane jaman Miocene kawitan.
 
==Pranala Jaba==
* [http://www.britannica.com/EBchecked/topic/286681/Indricotherium "Indricotherium"] ''Encyclopædia Britannica''
{{Use dmy dates|date=November 2010}}
 
 
[[pt:Paraceratherium]]
18.000

besutan