Bugatti Veyron: Béda antara owahan

41 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3), desa → désa using AWB
c (Bot: Migrating 46 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q172610 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3), desa → désa using AWB)
}}
 
'''Bugatti Veyron EB 16.4''' yaikuya iku montor kanggo touring.<ref name="internet1">{{en}}[http://www.caranddriver.com/reviews/car/05q4/bugatti_veyron_16.4-first_drive_review www.caranddriver.com](diundhuh tanggal 5 Agustus 2011)</ref> Vèrsi super Sport yaikuya iku montor paling banter ing donya, amarga banter paling dhuwur bisa nganti 431,07 &nbsp;km / jam (267,85 &nbsp;mph). Vèrsi asliné nduwèni banter paling dhuwur nganti 408,00 &nbsp;km/jam (253,52 &nbsp;mph).<ref name="internet1"/> Iki nduwèni jeneng (Montor Dhékade) 2000-2009 nganggo gear program tivi BBC Top.<ref name="internet1"/>
Digawé lan dikembangaké saka [[Grup Volkswagen]] [[Jerman]] lan diprodhuksi karo [[Bugatti Automobiles SAS]] sing markasé ing [[Château Saint Jean ing Molsheim]] (Alsace, Prancis), desainerdésainer kepala [[Veyron]] yaikuya iku [[Hartmut Warkuss]], lan èkstèrior dirancang déning [[Jozef Kaban Volkswagen]], akèh gawéyan rékayasa sing dilakoni ing bimbingan mantan insinyur [[Peterblit]] lan saiki [[Bugatti]] tèknik kepala [[Wolfgang Schreiber]].<ref name="internet1"/>
Ana varian khusus sing diprodhuksi, kalebu loro puncak Targa. Ing sasi Desember 2010, [[Bugatti]] miwiti nawakaké calon sing nuku.<ref name="internet1"/> Bisa nyelarasake warna èkstèrior lan intérior sing nggunakake aplikasi [[Veyron 16.4 Configurator]] ing situs resmi marque.<ref name="internet1"/>
 
==Jeneng==
Montor iki diwènèhi jeneng saka pambalap Prancis [[Pierre Veyron]], sing uwis menangaké 24 Jam Le Mans ing taun 1939 lan mbalap kanggo perusahaan [[Bugatti]] asli.<ref name="internet1"/>
 
==Spésifikasi lan performa==
Veyron nduwèni mesin 16 silindher, padha karo loro pojok sempit mesin V8 sing digabungaké karo konfigurasi W.<ref name="internet1">{{en}}[http://www.caranddriver.com/reviews/car/08q4/bugatti_veyron_16.4-road_test www.caranddriver.com](diundhuh 5 Agustus 2011)</ref> Saben silindher nduwèni papat katup kanggo sewidhak papat, ananging konfigurasi V8 owah saéngga digunakake loro camshaft overhead kanggo ndhongkrak loro bank silindher saéngga totalé dadi papat camshaft diperlokaké. Mesin diwènèhi tenaga saka [[bi-turbocharger]] lan mindhahaké 7.993 sentimeter kubik (487,8 cu in), nganggo 86 persegi kanggo 86 &nbsp;mm (3,4, gedhéné 4,4 in) bore lan stroke.<ref name="mobil">{{en}}[http://www.topspeed.com/cars/bugatti/2011-bugatti-veyron-164-super-sport-ar93002.html www.topspeed.com](diundhuh 6 Agustus 2011)</ref>
Tranmisi kopling gandha langsung-shift gearboz dikendhalèkake komputer otomatis karo pitu rasio rodha untu, nganggo gayung magnésium ing mburi kemudhi lan wektu nggèsèré kurang luwih 150 milidetik, sing dibangun saka [[Ricardo]] Inggris ketimbang [[Borh-Warner]], sing dirancang [[DSG]] enem banteré sing digunakaké karo Marques utama [[Grup Volkswagen]].<ref name="internet1"/> Veyron bisa diobahaké ing modhus semi utawa kebak sak kebaké kanthi otomatis. Tranmisi digenti butuh biaya kurang luwih € 120.000.<ref name="internet1"/> Iku uga nduwèni papat rodha permanèn sing nggunakaké sistem [[Traksi Haldex]].<ref name="internet1"/> Nggunakaké Michelin PAX run ban khusus, dirancang kanggo ngakomodhasi banteré Veyron, béya sing diandharaké kurang luwih 25.000 per sèt. Nggantiné ban mung bisa ing [[Prancis]], kanggo layanané kuwi mau dibutuhaké béya € 70.000.<ref name="internet1"/> Total boboté 2,034.8 &nbsp;kg (£ 4486).<ref name="internet1"/> Iki ndadèkake montor kuwat kangao rasio bobot, miturut [[Volkswagen Group]], saka 446,3 tenaga jaran metrik (328 &nbsp;kW; 440 &nbsp;bhp). Per ton.<ref name="internet1"/>
 
 
==Cathetan sikil==
18.000

besutan