Pulo Rinca: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2), Kabupaten → Kabupatèn (2), Kecamatan → Kacamatan using AWB
c (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1164773)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2), Kabupaten → Kabupatèn (2), Kecamatan → Kacamatan using AWB)
| Link = http://whc.unesco.org/en/list/609
}}
'''Rinca''' yaikuya iku sawijining wangun [[pulo]] kang dumunung ana ing kapuloan [[Nusa Tenggara]]. Pulo Rinca, [[Pulo Komodo]] lan [[Pulo Padar]] yaikuya iku kagolong dadi salah sijiné kawasan [[Taman Nasional Komodo]] kang dikelola déning Pamaréntah Pusat. Pulo Rinca bdumunung ana ing sisih kuon [[Pulo Flores]], uga dipisahake déning [[Selat Mola]].
 
Pilo kang arupa bageyan saka [[Situs Warisan Donya UNESCO]], karana dadi salah sijiné kawasan [[Taman Nasional Komodo]] bebarengan dèning [[Pulo Komodo]], [[Pulo Padar]] lan [[Gili Motang]].
Pulo kang dipanggoni dèning aneka rupa jinis [[kéwan]] kayata [[komodo]], [[babi]] [[alas]], [[kebo]] lan [[manuk]] . Pulo Rinca bisa ddi dolani kanthi piranti [[prau]] cilik saka [[Labuan Bajo]] ing [[Flores Kulon]].
 
Sacara administratif, pulo iki kagolong ing wewengkon [[Komodo, Manggarai Kulon|KecamatanKacamatan Komodo]], [[KabupatenKabupatèn Manggarai Kulon]], Provinsi [[Nusa Tenggara Wétan]], [[Indonesia]].
{{indo-pulo-stub}}
 
[[Kategori:Pulo ing Nusa Tenggara Timur|Rinca, Pulo]]
[[Kategori:KabupatenKabupatèn Manggarai Kulon|Rinca, Pulo]]
[[Kategori:Situs Warisan Donya UNESCO ing Indonesia]]
 
 
{{indo-pulo-stub}}
18.000

besutan