Imagiri, Bantul: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (2), keluwarga → kulawarga using AWB
c (éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (2), kecamatan → kacamatan (3), Desa → Désa (2), Kecamatan → Kacamatan (2), kelurahan → kalurahan using AWB)
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (2), keluwarga → kulawarga using AWB)
}}
 
'''Kacamatan Imagiri''' (panulisan jroning [[Basa IndonesiaIndonésia]]: Imogiri), iku salah siji [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Bantul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[IndonesiaIndonésia]].
 
== Désa-Désa ==
== Gallery ==
<gallery>
File:COLLECTIE TROPENMUSEUM Imogiri nabij Yogyakarta de vorstelijke begraafplaats waar de familiegraven van de Midden Javaanse vorsten zijn. TMnr 60004749.jpg|Pasarean Imagiri, pasarean keluwargakulawarga karajan ugi Raja-Raja [[Kasultanan Mataram]] lan [[Kraton]]-kraton ing mangsa pecah (''foto [[taun]] [[1890]]'').
File:COLLECTIE TROPENMUSEUM De ingang van het graf van Sultan Agung op de begraafplaats Imogiri TMnr 60004750.jpg|Kori utawa lawang (gapura) mlebu ing pasarean Sultan Agung ing [[Pasarean Imagiri]] (''foto taun [[1890]]'').
File:COLLECTIE TROPENMUSEUM Begrafenis van Z.V.H. Pakoe Boewono X Soesoehoenan van Solo. Na de bijzetting lopen toeschouwers terug over de lange trap die naar de heuveltop van Imogiri voert TMnr 10003254.jpg|Para takziah lan takziatun mudun ska undak-undagan dawa tumuju paraden imagiri sarampungé lelayat Sri Susuhunan [[Pakubuwana X]] saking [[Surakarta]] (''Repro Negatif [[1939]])''.
18.000

besutan