Wektu Indonésia bagéyan Kulon: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (4) using AWB
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (4) using AWB)
'''Wektu Indonésia bagèyan Kulon''' utawa '''WIB''' (''Waktu IndonesiaIndonésia Barat'') iku salah siji saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané ya iku [[Wektu Indonésia bagéyan Tengah (WITA)|WITA]] lan [[Wektu Indonésia bagéyan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WIB ya iku [[Sumatra]], [[Jawa]], [[Kalimantan Kulon]] lan [[Kalimantan Tengah]].
 
== Pranala njaba ==
* {{id}} [http://time.kim.lipi.go.id/ Waktu Standard IndonesiaIndonésia] (saka [[Lembaga Ilmu Pengetahuan IndonesiaIndonésia]])
* {{id}} [http://www.statoids.com/tid.html Zona Waktu IndonesiaIndonésia]
 
[[Kategori:Zona wektu]]
18.000

besutan