Pasumbanging naraguna NR deblocked

Akun ini dikunci secara global. Lihat rincian akun global untuk informasi lebih lanjut.
Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

20 Agustus 2021

  • 10.2220 Agustus 2021 10.22 sa +684 A Naraguna:NR deblockedKaca anyar: {{#babel:|ru-N|en-2|cu-2|orv-2}} Manungsa waé! Aku ora aktif ing wikipedia iki! Tulung ojo takon babagan aku!/ꦩꦤꦸꦁ​ꦱ​ꦮꦲꦺ​​ꦄꦏꦸ​ꦲꦺꦴꦫ​ꦲꦏ꧀ꦠꦶꦥ꦳꧀​ꦲꦶꦁ​​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦶꦏꦶ​​ꦠꦸꦭꦸꦁ​​ꦲꦺꦴꦗꦺꦴ​ꦠꦏꦺꦴꦤ꧀​ꦧꦧꦒꦤ꧀​ꦲꦏꦸ​ Yen sampeyan kudu nonton edhisi tambang, bukak [https://incubator.wikimedia.org/wiki/Special:Contributions/NR_deblocked ink... saiki Tenger: Besutan visual: Ganti