Mlaku gawang

Mlaku gawang yaiku bidang ulahraga sing diterapke karo mlaku ing lintasan nalika ngelewati alangan. Jarak ing lomba mlaku gawang yaiku 110 meter kanggo lanang, 100 meter kanggo wadon, lan 400 meter kanggo lanang/wadon.[1]

Leichtathletik Gala Linz 2018 men´s 110m hurdles Okafor-6401.jpg

ReferensiBesut

  • White, Tommie Lee; Carty, George Gordon (April 2002). "Seven Keys to Hurdling Excellence". Coach & Athletic Director. 71 (9): 24. Dibukak ing September 29, 2013.
  • Group, Diagram (1979). Enjoying Track and Field Sports. United States: Diagram Visual Information. pp. 36–41.

Deleng ugaBesut

Pranala jabaBesut