Mont Blanc (panganan)

A Mont Blanc (utawa Mont-Blanc aux marrons) iku panganan cuci mulut saka legi Chestnut puree ing wangun vermicelli, paling ndhuwur karo ngalahake krim . Iki digawe ing Paris abad sangalas. Jeneng kasebut asale saka Mont Blanc, amarga sajian kasebut mirip gunung sing ditutup salju.

Mont Blanc
VermicellesDessert.jpg
Mont Blanc
JinisDessert
Panggonan asalFrance
Woworan pokokChestnuts, whipped cream
Buku masakan: Mont Blanc  Médhia: Mont Blanc