Moskou

Moskou (basa Ruslan Москва́ Moskva) iku kutha krajané nagara Ruslan. Kutha iki nduwé padunung 13,2 yuta jiwa lan jembaré ana 1.081 km². Moskou sadurungé dadi kutha krajan Fédherasi Ruslan, tau dadi kutha krajan Uni Sovyèt lan Kadipatèn Agung Muskovy.

Lokasi Moskou ing Éropa

Pranala njabaBesut

Cithakan:Kutha krajan ing Éropa