Tuduhaké menu pokok

Motorola Accompli 388 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 58 x 24 mm déné boboté 130 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 320 x 240 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku Wu Zi Qi, Sokoban, Black Jack / None. Motorola Accompli 388 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 800 mAh lan bisa kanggo nganti 145 jam nalika standby lan tahan 4 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola Accompli 388
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2002
Ukuran98 x 58 x 24 mm (3.86 x 2.28 x 0.94 in)[1]
Bobot130 g (4.59 oz)
CPU33 MHz
Panyimpenan2 MB, 8 MB RAM
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 800 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

320 x 240 pixels, 8 lines, 4:3 ratio
SwaraMonophonic ringtones, composer (piano keyboard)
Konèktivitas, infrared

RujukanBesut

  1. a b "Motorola Accompli 388 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola Accompli 388 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola