Tuduhaké menu pokok

Motorola C115 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 45 x 21 mm déné boboté 81 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku Chess, Small Bee, Spring Ball. Motorola C115 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 860 mAh kanthi nomer sèri BA520 lan bisa kanggo nganti 100 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola C115
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2004, kwartal 3
Ukuran98 x 45 x 21 mm, 81 cc (3.86 x 1.77 x 0.83 in)[1]
Bobot81 g (2.86 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 860 mAh battery (BA520)
PakatonanMonochrome graphic

96 x 64 pixels, 5 lines, 3:2 ratio
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer

RujukanBesut

  1. a b "Motorola C115 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C115 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola