Tuduhaké menu pokok

Motorola C117 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 45 x 19.5 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Chess, Small Bee, Spring Ball. Motorola C117 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 7 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola C117
MèrekMotorola
Babar pisanan2005, kwartal 3
Ukuran107 x 45 x 19.5 mm, 73 cc (4.21 x 1.77 x 0.77 in)[1]
Bobot84 g (2.96 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanMonochrome graphic

96 x 64 pixels, 3:2 ratio
SwaraVibration; Monophonic ringtones

RujukanBesut

  1. a b "Motorola C117 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C117 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola