Tuduhaké menu pokok

Motorola C168 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104.4 x 46 x 14 mm déné boboté 77 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola C168 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1000 mAh lan bisa kanggo nganti 340 jam nalika standby lan tahan 9 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola C168
MèrekMotorola
Babar pisanan2005, kwartal 3
Ukuran104.4 x 46 x 14 mm, 63 cc (4.11 x 1.81 x 0.55 in)[1]
Bobot77 g (2.72 oz)
Panyimpenan640 KB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 1000 mAh battery
PakatonanCSTN, 4096 werna

128 x 128 pixels, 1:1 ratio
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones, composer

RujukanBesut

  1. a b "Motorola C168 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C168 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola