Tuduhaké menu pokok

Motorola C289 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 41 x 18 mm déné boboté 89 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3. Motorola C289 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 540 mAh lan bisa kanggo nganti 120 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Motorola C289 dipasaraké kanthi werna ireng lan putih..

Motorola C289
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2003, kwartal 1
Ukuran105 x 41 x 18 mm, 79 cc (4.13 x 1.61 x 0.71 in)[1]
Bobot89 g (3.14 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 540 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

-
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones

RujukanBesut

  1. a b "Motorola C289 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C289 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola