Tuduhaké menu pokok

Motorola Es400 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2010, wiwit dipasaraké kwartal 3 taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 129 x 60.4 x 16.4 mm déné boboté 156 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K colors ukuran 3.0 inchi kanthi résolusi 480 x 640 piksel. Motorola Es400 dipekaki papan ketik QWERTY. Motorola Es400 nggunakaké sistem operasi Microsoft Windows Mobile 6.5.3 Professional. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola Es400 dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur LED flash,autofocus,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1540 mAh lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola Es400
MèrekMotorola
Babar pisanan2010, Juni. Released 2010, kwartal 3
Ukuran129 x 60.4 x 16.4 mm (5.08 x 2.38 x 0.65 in)[1]
Bobot156 g (5.50 oz)
Sistem opérasiMicrosoft Windows Mobile 6.5.3 Professional
CPU600 MHz ARM 11
GPUAdreno 200
Panyimpenan256 MB RAM, 1 GB Flash
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 32 GB (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 1540 mAh battery
PakatonanTFT resistive touchscreen, 65K colors
3.0 inches, 27.9 cm2 (~35.8% screen-to-body ratio)
480 x 640 pixels, 4:3 ratio (~267 ppi density)
Kaméra mburi3.15 MP, autofocus, LED flash
Kaméra ngarepYes
SwaraVibration; Polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP

RujukanBesut

  1. a b "Motorola Es400 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola Es400 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola