Tuduhaké menu pokok

Motorola Startac 75+ ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 1997, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 57 x 23 mm déné boboté 112 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 2 x 12 karakter. Motorola Startac 75+ dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH kapasitas 500 mAh lan bisa kanggo nganti 40 jam nalika standby lan tahan 120 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Punsèl sèri Motorola Startac kalebu punsèl kang paling laris ing pasaran lan kasil payu cacah 60 yuta iji.[3][4] .

Motorola Startac 75+
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900
Babar pisanan1997
Ukuran98 x 57 x 23 mm (3.86 x 2.24 x 0.91 in)[1]
Bobot112 g (3.95 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH 500 mAh battery
PakatonanAlphanumeric

2 x 12 chars
SwaraMonophonic ringtones

RujukanBesut

  1. a b "Motorola Startac 75+ - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. Group, INDOMEDIA. "PULSA - 2018 - Spesifikasi Motorola StarTAC 75+ - Motorola StarTAC 75+" (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-16. 
  3. YOURNAME. "20 daftar Hp terlaris sepanjang masa iPhone, Samsung atau Nokia ?". www.kopiandroid.com. Dijupuk 2018-01-17. 
  4. "20 bestselling mobile phones of all time". The Telegraph (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola