Tuduhaké menu pokok

Motorola Talkabout T192 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 120 x 46 x 23 mm déné boboté 117 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 98 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola Talkabout T192 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 180 jam nalika standby lan tahan 300 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Pilihan werna kanggo Motorola Talkabout T192 ya iku Silver Mist, Magic Green, Graphite Grey..

Motorola Talkabout T192
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2001
Ukuran120 x 46 x 23 mm, 93 cc (4.72 x 1.81 x 0.91 in)[1]
Bobot117 g (4.13 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanMonochrome graphic

98 x 64 pixels, 5 lines, 3:2 ratio
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones

RujukanBesut

  1. a b "Motorola Talkabout T192 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola Talkabout T192 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola