Tuduhaké menu pokok

Motorola Timeport 250 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 46 x 23 mm déné boboté 97 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 98 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola Timeport 250 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 600 mAh lan bisa kanggo nganti up - 110 jam nalika standby lan tahan up - 210 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Motorola Timeport 250 dipasaraké kanthi werna Silver..

Motorola Timeport 250
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2001
Ukuran130 x 46 x 23 mm (5.12 x 1.81 x 0.91 in)[1]
Bobot97 g (3.42 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 600 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic, Optimax

98 x 64 pixels, 5 lines, 3:2 ratio
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones, composer
Konèktivitas, infrared

RujukanBesut

  1. a b "Motorola Timeport 250 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola Timeport 250 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola