Tuduhaké menu pokok

Motorola Timeport L7089 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 46 x 23 mm déné boboté 140 gram. Layaré monokrom. Motorola Timeport L7089 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 600 mAh lan bisa kanggo nganti 150 jam nalika standby lan tahan 210 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola Timeport L7089
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2000
Ukuran130 x 46 x 23 mm (5.12 x 1.81 x 0.91 in)[1]
Bobot140 g (4.94 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 600 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic, Optimax

5 lines
SwaraMonophonic ringtones
Konèktivitas, infrared

RujukanBesut

  1. a b "Motorola Timeport L7089 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola Timeport L7089 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola