Tuduhaké menu pokok

Motorola V186 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 86.5 x 44.5 x 25 mm déné boboté 92 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game kang bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Motorola V186 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 600 mAh lan bisa kanggo nganti 280 jam nalika standby lan tahan 4 jam 15 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola V186
MèrekMotorola
Babar pisanan2005, kwartal 1
Ukuran86.5 x 44.5 x 25 mm (3.41 x 1.75 x 0.98 in)[1]
Bobot92 g (3.25 oz)
Panyimpenan1.5 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 600 mAh battery
PakatonanCSTN, 65K werna

128 x 128 pixels, 1:1 ratio
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer

RujukanBesut

  1. a b "Motorola V186 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V186 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola