Tuduhaké menu pokok

Motorola V3690 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 83 x 44 x 25 mm déné boboté 83 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 98 x 64 piksel. Motorola V3690 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 500 mAh lan bisa kanggo nganti 55 jam - 125 jam nalika standby lan tahan 130 menit - 200 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola V3690
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan1999
Ukuran83 x 44 x 25 mm (3.27 x 1.73 x 0.98 in)[1]
Bobot83 g (2.93 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 500 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic, Optimax

98 x 64 pixels, 5 lines, 3:2 ratio
SwaraVibration; Monophonic ringtones

RujukanBesut

  1. a b "Motorola V3690 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V3690 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola