Tuduhaké menu pokok

Motorola V50 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 83 x 44 x 25 mm déné boboté 83 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 54 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola V50 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 600 mAh lan bisa kanggo nganti 55 jam - 125 jam nalika standby lan tahan 130 menit - 200 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola V50
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2000
Ukuran83 x 44 x 25 mm (3.27 x 1.73 x 0.98 in)[1]
Bobot83 g (2.93 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 600 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic, Optimax

96 x 54 pixels, 5 lines, 16:9 ratio
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones

RujukanBesut

  1. a b "Motorola V50 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V50 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola