Tuduhaké menu pokok

Motorola V60 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 45 x 24 mm déné boboté 109 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku On some versions. Motorola V60 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 700 mAh kanthi nomer sèri SNN5704 lan bisa kanggo nganti 130 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola V60
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2001, kwartal 4
Ukuran87 x 45 x 24 mm, 73 cc (3.43 x 1.77 x 0.94 in)[1]
Bobot109 g (3.84 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 700 mAh battery Removable Li-Ion (SNN5704)
PakatonanMonochrome graphic

96 x 64 pixels, 3:2 ratio
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer

RujukanBesut

  1. a b "Motorola V60 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V60 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola