Tuduhaké menu pokok

Motorola V66 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 84 x 44 x 21 mm déné boboté 79 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 54 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola V66 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 500 mAh kanthi nomer sèri SNN5611 lan bisa kanggo nganti 40 jam - 100 jam nalika standby lan tahan 2 jam - 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola V66
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2001
Ukuran84 x 44 x 21 mm (3.31 x 1.73 x 0.83 in)[1]
Bobot79 g (2.79 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 500 mAh battery (SNN5611)
PakatonanMonochrome graphic, Optimax

96 x 54 pixels, 5 lines, 16:9 ratio
SwaraVibration; Monophonic ringtones

RujukanBesut

  1. a b "Motorola V66 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V66 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola