Tuduhaké menu pokok

Motorola V66I ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 84 x 44 x 21 mm déné boboté 79 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 54 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 5 ya iku Paddle Ball, Mind Blaster, Falling Numbers, Video Pocker and Black Jack bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Motorola V66I dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 500 mAh lan bisa kanggo nganti up - 120 jam nalika standby lan tahan up - 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola V66I
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2001
Ukuran84 x 44 x 21 mm (3.31 x 1.73 x 0.83 in)[1]
Bobot79 g (2.79 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 500 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic, Optimax

96 x 54 pixels, 5 lines, 16:9 ratio
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones

RujukanBesut

  1. a b "Motorola V66I - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V66I Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola