Tuduhaké menu pokok

Motorola V70 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 38 x 18 mm déné boboté 83 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola V70 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 430 mAh lan bisa kanggo nganti up - 145 jam nalika standby lan tahan up - 215 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola V70
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2002
Ukuran94 x 38 x 18 mm (3.70 x 1.50 x 0.71 in)[1]
Bobot83 g (2.93 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 430 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

96 x 64 pixels, 3 lines + prompts, 3:2 ratio
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones, composer

RujukanBesut

  1. a b "Motorola V70 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V70 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola