Tuduhaké menu pokok

Motorola V8088 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 82 x 43 x 26 mm déné boboté 79 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola V8088 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 500 mAh lan bisa kanggo nganti up - 80 jam nalika standby lan tahan up - 2.5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola V8088
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2000, kwartal 3
Ukuran82 x 43 x 26 mm (3.23 x 1.69 x 1.02 in)[1]
Bobot79 g (2.79 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 500 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

96 x 64 pixels, 3:2 ratio
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer

RujukanBesut

  1. a b "Motorola V8088 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V8088 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola