Tuduhaké menu pokok

Motorola cd920 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 1998, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 129 x 55 x 27 mm déné boboté 120 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 32 piksel. Motorola cd920 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1000 mAh lan bisa kanggo nganti 105 jam nalika standby lan tahan 270 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Motorola cd920
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan1998
Ukuran129 x 55 x 27 mm (5.08 x 2.17 x 1.06 in)[1]
Bobot120 g (4.23 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 1000 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic, Optimax

96 x 32 pixels, 4 x 12 chars
SwaraMonophonic ringtones

RujukanBesut

  1. a b "Motorola cd920 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. Group, INDOMEDIA. "PULSA - 2018 - Spesifikasi Motorola cd920 - Motorola cd920" (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-16. 

Cithakan:Punsèl Motorola