Mudal, Boyalali, Boyalali

désa ing Indonésia

Mudal iku désa ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Mudal
Désa
Mudal kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Mudal
Mudal
Mudal kapernah ing Jawa Tengah
Mudal
Mudal
Mudal kapernah ing Indonésia
Mudal
Mudal
Koordhinat: 7°33′07″S 110°29′32″E / 7.55195°S 110.49233°E / -7.55195; 110.49233Koordhinat: 7°33′07″S 110°29′32″E / 7.55195°S 110.49233°E / -7.55195; 110.49233
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.2008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)