Baccaurea
Kepundung.JPG
Woh Mundhung utawa (Baccaurea racemosa)
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Unranked: Angiosperms
Unranked: Eudicots
Unranked: Rosids
Ordho: Malpighiales
Famili: Phyllanthaceae
Tribe: Antidesmeae
Subtribe: Scepinae
Génus: Baccaurea
Spésies tipe
Baccaurea racemosa

Mundhung, kepundhung utawa Mèntèng (Baccaurea racemosa) ya iku woh-wohan kang bisa dipangan. Sekilas woh mundhung iki wujud woh dhuku nanging pang wité béda. Rasane kecut-kecut legi.Daging wohé sithik amarga wijine kang gedhé. woh mundhung iki akèh ditemokaké ing laladan Bogor lan sakiwa tengené uga ing Jawa tengah.[1]

Cathetan sikilBesut