Bima.

Sugeng rawuh kanca-kanca! Kula Agib Bayu Nuraidin saweg sinau nyerat ing Wikipedia Basa Jawa. Kula saking Sastra Jawa UGM 2018.

Ikon WMS.pngNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia basa Jawa #WikiMasukSekolah ing UGM kelas Bahasa Jawa Tulis Reseptif II.